Florin Marin - Sculptură

Muzeul de Artă Vizuală Galați are plăcerea să vă invite la vernisajul expoziției de sculptură semnată de Florin Marin, miercuri, 24 iulie, la ora 18:00.

 

 

Născut pe 27 septembrie 1977, în Galați, Florin Marin trăiește și activează ca artist vizual în Cluj-Napoca. Este licențiat și absolvent de master la Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, în prezent fiind conferențiar universitar doctor la aceeași universitate și director al Departamentului de Sculptură. Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici, Filiala Cluj.

Florin Marin își prezintă viziunile artistice în cadrul unor expoziții personale (“Iron Menina Solo Show Project” - Palatul Mogoșoaia, București; Expoziție-instalație de sculptură “Versus-Ilash/Marin” - Muzeul de Artă, Cluj-Napoca; Simpozion de sculptură “Atelierele Construcția”, Ineu-Arad; “Siria Supplies” - Spațiul alternativ Atelier Patru; Solo Show “Spuma Zilelor” - Galeria Nano, Fabrica de Pensule, Cluj) și în expoziții de grup, atât în țară, cât și în străinătate.

Participă la expoziții internaționale precum: “Spotlighting” - Mitreo Arte Contemporanea, Roma, Italia; “Parallel_Traces” - MD_S Gallery, Wroclaw, Polonia; “Collective Expo” - Muzeul de Artă Schrems, Austria.

 

 

 

Galerie foto